Coaching - I love it !

.......Welkom op mijn website

Coaching: wat is dat eigenlijk? Dit is een traject die ik als coach en jij als coachee, samen aangaan om jou ander gedrag aan te leren. De relatie tussen ons is op basis van vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Doordat je zelf de regie over dit traject in handen hebt is de kans van slagen groot. Je hebt namelijk zelf je niet gewenste gedrag waargenomen en je hebt zelf een nieuw gedrag hiervoor bedacht en toegepast. Mijn taak als coach is om dit traject op een professionele manier te bewaken. De gesprekken vinden in principe bij je thuis plaats. Binnen je eigen, veilige en vertrouwde omgeving. 

Gedurende mijn opleiding in 2017 is gebleken dat mijn interesse vooral bij 'life coaching' ligt. Een aantal voorbeelden van hulpvragen binnen 'life coaching' zijn:

* Ik merk dat ik een aantal uren per dag tekort kom, hoe kan ik een betere balans tussen werk en prive vinden?

* Ik durf in bepaalde situaties geen nee te zeggen tegen mijn collega/vriend(in), wat kan ik veranderen om dit toch te durven?

* Ik wil met zelfvertrouwen een gesprek aangaan, hoe doe ik dat zonder aan mezelf te twijfelen?

Je kunt je indenken dat deze lijst van hulpvragen eindeloos is. En dat maakt coaching juist voor mij zo super interessant omdat het mij uitdaagt om altijd naar de persoonlijkheid van het individu te kijken. Te ontdekken welke aanpak en methode het beste bij jou past. Ik wil coaching voor iedereen makkelijk toegankelijk maken dus schroom niet om contact met me op te nemen voor de mogelijkheden.

Coaching - I love it !

Contact via mail: info@coachingspraktijkmarianne.nl

Telefoon: 06 - 22015152